• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Work@Home-dienstenpakket

Maak gebruik van de kansen die thuiswerken biedt en haal meer uit Dynamics! Fixed price en zonder verrassingen.

 

Wij bieden een volledige menukaart met fixed price verbeteringen voor Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV en EazyStock die je tijdens deze periode van thuiswerken gemakkelijk kunt uitvoeren.

 

Verbeteringen die juist nu belangrijk zijn en makkelijk zijn te realiseren. Of dingen die je altijd al had willen doen, maar die door ‘daily business’ bleven liggen.

 

Wij kunnen alle bedrijven die Dynamics 365 Business Central en Dynamics NAV gebruiken juist nu helpen om verbeteringen te realiseren. Kleine verbeteringen waarmee je kosten kunt besparen en geen risico’s loopt. Verbeteringen die slechts een beperkte investering vragen en fixed price worden uitgevoerd. En niet onbelangrijk; alles is op afstand en snel te realiseren!

Pragmatisch

Verwerking van inkoopfacturen

Eenvoudig vanuit huis inkoopfacturen goedkeuren, verwerken en betalen. Optimaliseer je proces en bespaar snel 15 tot 20% op de kosten van factuurverwerking.

Dynamcis BI

Power BI Dashboards

De noodzaak van goede en snelle rapportages is groter dan ooit. Bedrijven hebben behoefte aan inzicht in inkomsten, omzet, cashflow, voorraden en openstaande rekeningen. Met Power BI zijn deze inzichten snel te creëren.

Persoonlijk

Optimalisatie Consult

Altijd al het gevoel gehad dat je niet het maximale uit je Dynamics NAV of Business Central omgeving haalt? Zit je vast in een vraagstuk waarbij je geen antwoord van je leverancier krijgt? Of hebt je juist nu wat meer tijd om verbeteringen door te voeren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring.

Tijd en budget

Winkel dicht, webshop open!

Laat je business online soepel doorlopen. Online bestellen zal een grote vlucht nemen ook in het B2B kanaal. Ben ik nu te laat als ik nog geen (B2B) webshop heb? Nee, het zal je verrassen hoe snel je up & running kunt zijn.

Heldere aanpak

Handige Business Apps – Microsoft AppSource

Microsoft heeft een AppSource voor business apps. Deze apps zijn makkelijk te installeren en te gebruiken als aanvulling op je Business Central oplossing. Maatwerk kan dan in veel gevallen achterwege blijven. Bekijk onze favorieten.

Dynamics NAV optimalisatie

EazyStock Trainingen

Supply chains staan onder druk en er zijn grote veranderingen in de vraag. Hoe ga je dan om met voorraadbeheer en -optimalisatie? Leer hoe EazyStock je kan helpen betere inkoopbeslissingen te nemen.

Sterke ICT-partner

Gratis Microsoft Teams

Maak je nog geen gebruik van Microsoft Teams? Onze collega’s van DynamicsOnline helpen je graag met het regelen van een gratis licentie. Digitaal samenwerken met functies zoals chatten, bestanden delen en videogesprekken. Zij regelen het snel voor je.

Contact

Richard Amama - SucceedIT

Richard Amama

06 21 67 07 20

richard@succeedit.nl

of

085 04 66 060