• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Voorraadoptimalisatie

Heeft u behoefte aan meer inzicht in en meer grip op uw voorraad? Microsoft Dynamics NAV en Business Central hebben een beperkte functionaliteit voor voorraadbeheer en voorraadoptimalisatie. Zeker handels- en productiebedrijven hebben meer inzicht nodig. Met een voorraad van € 1.000.000,- of meer is EazyStock een ideale uitbreiding voor voorraadbeheer en optimalisatie.

 

EazyStock is een cloud-based voorraadoptimalisatie-oplossing die gemakkelijk in gebruik is. Met deze uitbreiding bent u in staat uw voorraad op professionele wijze te beheren. Een betere grip op de voorraad bespaart u veel tijd en geld.

 

EazyStock verrijkt de functionaliteiten van Dynamics NAV en Business Central waar het ontbreekt aan:

 

  • Dynamische forecast mogelijkheden
  • Gebruikersvriendelijke en betrouwbare inkoopvoorstellen
  • Dynamiek in de veiligheidsvoorraad en een optimale orderhoeveelheid

 

EazyStock is eenvoudig te koppelen aan Dynamics NAV. Wilt u meer grip op uw voorraad en servicegraad? Neem dan contact met ons op. Bekijk de website van EazyStock voor meer informatie of vraag daar een demo aan.

eazystock

Ervaringen van klanten

Araco – Met EazyStock inzicht vergroten en voorraad verlagen

Met veel seizoensartikelen en lange levertijden was dat niet vanzelfsprekend. Met EazyStock weet Araco haar doelstellingen te bereiken. Lees meer…

Dehaco – De overtollige voorraad met 20% verlaagd

Met EazyStock veel minder tijd kwijt aan het voorspellen van de vraag en het voorraadbeheer. Maar nog duidelijker is de besparing op de voorraden zelf. Lees meer…

Whitepapers

6 Manieren voor fabrikanten en groothandels CTA
Download Whitepaper