• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Verbeter uw bedrijfsvoering: Microsoft Dynamics NAV 2018 nu beschikbaar

Verbeter uw bedrijfsvoering: Microsoft Dynamics NAV 2018 nu beschikbaar

UPDATE maart 2019

NAV 2018 wordt niet meer uitgeleverd aan nieuwe klanten. Microsoft levert alleen nog licenties voor Dynamics 365 Business Central aan nieuwe klanten. Meer weten over Microsoft Dynamics 365 Business Central? Lees hier

Weten hoe het met oude licenties zit? Lees meer in het artikel Microsoft stopt ondersteuning NAV

Gratis E-book: Overstappen van Dynamics NAV naar Business Central

Ebook upgrade naar Business CentralWanneer stap je over? Welke vragen moet je beantwoorden om te komen tot een juiste keuze? Welke mogelijkheden biedt Business Central? Moet je dan in de cloud gaan werken?

In dit gratis E-book beantwoorden wij zoveel mogelijk vragen en helpen je om te komen tot een onderbouwde keuze voor een upgrade. Een uitgebreid E-book boordevol tips en overwegingen voor de CEO en CFO.

VRAAG GRATIS AAN

 
 

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar manieren om te groeien en te verbeteren. Up-to-date software is daarbij onmisbaar. Met de introductie van Dynamics NAV 2018 introduceert Microsoft een scala van nieuwe mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Bedrijfsprocessen verlopen efficiënter en Dynamics NAV 2018 geeft u betere inzichten voor het maken van de juiste beslissingen.

De nieuwe mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV 2018

 

  • Microsoft focust sterk op de ontwikkeling van Power BI. De mogelijkheden van de managementrapportages zijn heel uitgebreid. Ook de visualisatie is sterk verbeterd.
  • Bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd door de integratie van out-of-the-box Microsoft Excel-rapportsjablonen. Bijvoorbeeld sjablonen voor een proefbalans en cashflow-overzicht.
  • Dynamics NAV 2018 is voorzien van een nieuwe integratie met Microsoft Flow. Gebruikers kunnen zelf taken automatiseren binnen de eigen Dynamics NAV 2018 omgeving.
  • Microsoft heeft geautomatiseerde installatiehandleidingen beschikbaar gesteld. Deze uitgebreide handleidingen vereenvoudigen de implementatie. Voor de gebruikers van Dynamics for Sales is deze handleiding een uitkomst. Dynamics NAV 2018 is naadloos te integreren met Dynamics 365 for Sales.

 

De nieuwe mogelijkheden zijn allemaal naadloos geïntrigeerd met Office 365 en built-in intelligence. Op deze manier werkt Dynamics NAV 2018 in de vertrouwde Office omgeving, die voor iedere gebruiker vanaf elke locatie bereikbaar is.

Weten wat Microsoft Dynamics NAV 2018 voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op.