• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Tijd voor een upgrade?

Upgrade van Dynamics NAV naar Business Central

Met Microsoft Dynamics heeft u niet alleen krachtige bedrijfssoftware voor nú. Je hebt ook geïnvesteerd in een oplossing waarin voortdurend wordt geïnvesteerd en waarvan regelmatig nieuwe releases op de markt komen. Releases – zoals recent Dynamics 365 Business Central – die steeds nieuwe, krachtige mogelijkheden bieden.

 

Wellicht loopt je inmiddels één of meerdere versies achter. Zorg dat een upgrade geen hoofdpijn oplevert, maar de deur opent naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Wij helpen je daar graag bij. Bijvoorbeeld door eerst proefopstelling op basis van de nieuwste versie voor je in te richten. Om vervolgens samen de nieuwe mogelijkheden te evalueren.

Wat betekent een upgrade voor mijn organisatie?

Geen upgrade hetzelfde is. Veel ondernemingen slaan een of meerdere versies over, zodat het verschil tussen de bestaande functionaliteit van hun ERP en de nieuwe release groot kan zijn. Daarnaast kan er destijds maatwerk functionaliteit zijn ontwikkeld die in de nieuwe release niet zomaar hergebruikt kan worden. Of overbodig is, omdat de functionaliteit inmiddels wordt ondersteund door de nieuwere versies van Dynamics. Hetzelfde geldt voor eerder ontwikkelde interfaces naar andere systemen waarvoor vaak nieuwe en krachtigere integratiemogelijkheden beschikbaar zijn.

 

In dat complexe, speelveld dat voor geen enkel bedrijf hetzelfde is, heeft u als ondernemer behoefte aan een helder advies voor uw integratieaanpak. Een aanpak waarbij ‘de winkel openblijft’. Een aanpak waarbij uw bedrijfsvoering wordt verbeterd en niet complexer wordt. Een aanpak die zonder risico’s en kostenefficiënt wordt uitgevoerd.

Ebook upgrade naar Business Central

Wanneer stap je over? Welke vragen moet je beantwoorden om te komen tot een juiste keuze? Welke mogelijkheden biedt Business Central? Moet je dan in de cloud gaan werken?

 

In dit gratis E-book beantwoorden wij zoveel mogelijk vragen en helpen je om te komen tot een onderbouwde keuze voor een upgrade. Een uitgebreid E-book boordevol tips en overwegingen voor de CEO en CFO.

 

VRAAG GRATIS AAN

Veel maatwerk in het verleden

ERP-maatwerk schandalig

E-book waarom ERP-maatwerk eigenlijk schandalig is

Soms is er sprake van een grote overgang vanuit bijvoorbeeld een oude release met heel veel maatwerk naar de nieuwste Dynamics Business Central-versie. In dat geval is vaak een complete herimplementatie nodig. Dat is weliswaar een grotere en meer bewerkelijke stap, maar dankzij een goed doordachte aanpak – gebaseerd op vele jaren ervaring  – houden we ook dan de impact zo beperkt mogelijk. In veel gevallen blijkt zelfs helemaal geen maatwerk meer nodig.

 

Bij een herimplementatie wordt door ons gecheckt wat er in het verleden aan maatwerk is ontwikkeld, zowel in het hart van het ERP-systeem als in de koppelingen met omliggende systemen. We analyseren welke van die maatwerk functies kunnen worden ingevuld met bestaande functies in de nieuwe release. Als er dan toch nog aanvullende functionaliteit nodig is, realiseren we die door maatwerk buiten het ERP-hart te houden. We maken gebruik van Extensions, PowerApps uit de AppSource, PowerBI of bewezen en gestandaardiseerde add-ons. Daarmee blijft de kern van het ERP-systeem altijd intact en wordt de functionaliteit waar nodig aangevuld met specifieke apps. Hetzelfde geldt voor de interfaces met externe systemen. Lees hierover meer in ons e-book: ‘Waarom maatwerk eigenlijk schandalig is’

Onze aanpak

Kennismaken en inventarisatie

Ontzorgen

Wij werken bij u op locatie. Persoonlijk, snel schakelen en direct het juiste resultaat. Geen capaciteit? Ook de projectleiding kunnen wij verzorgen.

Tijd en budget

Tijd & Budget

Samen nemen wij de offerte door. Wij zijn helder en maken graag duidelijke afspraken over tijd en budget.

Roadmap

Roadmap

Welke richting gaan we samen op en waar willen we uiteindelijk uitkomen? We stellen samen een roadmap op.

Sterke ICT-partner

Ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in huis. van fnacieel tot warehouse-oplossingen.

Pragmatisch

Pragmatisch

Pro-actief en pragmatisch IT-projecten uitvoeren en processen verbeteren. Wij regelen het voor u, zonder gedoe.

Minimaliseren maatwerk

Minimaliseren maatwerk

Wij besparen kosten voor u door gebruik te maken van bewezen oplossingen met zo min mogelijk maatwerk.

Over NAVConsultants

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NAVConsultants is zeker geen traditionele Dynamics NAV leverancier. Wij zijn niet afhankelijk van het verkopen van licenties, het leveren van eigen gemaakte modules of het realiseren van maatwerk. Wij zijn een netwerk organisatie, gespecialiseerd in Dynamics NAV met brede kennis van bedrijfsprocessen en ERP voor handels- en productiebedrijven. Uw partner voor implementatie, herimplementatie of optimalisatie van Dynamics NAV.

Neem contact met ons op:

 

+31 (0)85 0466060

of stuur ons een bericht