• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Sterke ICT-partner

Op zoek naar een sterke ICT-partner?

Wij geloven dat de klant van morgen een nieuwe toegevoegde waarde eist van haar ICT partner. Een toekomst waarin transparantie, vrijheid van (leveranciers)keuze en alleen betalen voor wat je gebruikt de standaard wordt. De klant centraal stellen, maar nu echt!

 

NAVConsultants biedt pragmatische en nuchtere ICT dienstverlening en levert bewezen oplossingen voor het automatiseren van de primaire bedrijfsprocessen. Wij gaan voor een transparante werkwijze, een open relatie met onze klanten en minimalisatie van klantspecifieke aanpassingen. Zo voegen wij waarde toe.

 

Een heldere kijk op zaken, openheid en de klant centraal, daar staan wij voor. De drie elementen voor succes? De interactie met onze klant, de kwaliteit van onze consultants en de bewezen producten!

Lees ons ons ebook

‘Waarom maatwerk eigenlijk
schandalig is’

Ebook Waarom ERP-maatwerk eigenlijk schandalig is - NAVConsulatnts.pdf

Ervaring

Met meer dan 25 jaar werkervaring, kan NAVConsultants u stap voor stap begeleiden met het analyseren, inrichten en opzetten van uw NAV Dynamics (Navision) omgeving. Daarbij maakt NAVConsultants gebruik van haar jarenlange ervaring en expertise. Met onze dienst Dynamics BI nemen wij u mee in het ontwikkeltraject van uw dashboards. Maar ook wat betreft document management, transportorders, scanning, autorisaties, B2B websites, orderportalen en voorraadoptimalisatie moet u bij NAVConsultants zijn.

“NAVConsultants is pragmatisch en een betrouwbare partner voor de toekomst”

 

NAVConsultants verzorgde voor Robot Vloerverwarming de upgrade van NAV en de implementatie van Eazystock, onze met Dynamics NAV geïntegreerde oplossing voor voorraadoptimalisatie. De managementrapportages realiseren zij inmiddels met Power BI. Hiervoor is er vrijwel geen maatwerk nodig geweest.

Lees meer

Onze aanpak

Kennismaken en inventarisatie

Kennismaken en inventarisatie

Onze aanpak is persoonlijk. Wij werken zoveel mogelijk op locatie om feeling te houden met uw onderneming en uw business.

Analyse-dag

Analyse-dag

Bij de start gaan we eerst samen zitten en bespreken met u de knelpunten en mogelijke oplossingen.

Roadmap

Roadmap

Welke richting gaan we samen op en waar willen we uiteindelijk uitkomen? We stellen samen een roadmap op.

Voorstel / offerte

Voorstel / offerte

Onze offertes zijn duidelijk en transparant. Zo weet u wat u kunt verwachten en voorkomt u onverwachte kosten.

Uitvoering

Uitvoering

We bepalen samen deelprojecten. U blijft in controle en bepaald wanneer welk project uitgevoerd wordt.

Evaluatie

Evaluatie

Het is belangrijk om van elkaar te leren, regelmatig evalueren wij de voortgang van een project of uitkomst van een project met u.

Over NAVConsultants

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NAVConsultants is zeker geen traditionele Dynamics NAV leverancier. Wij zijn niet afhankelijk van het verkopen van licenties, het leveren van eigen gemaakte modules of het realiseren van maatwerk. Wij zijn een netwerk organisatie, gespecialiseerd in Dynamics NAV met brede kennis van bedrijfsprocessen en ERP voor handels- en productiebedrijven. Uw partner voor implementatie, herimplementatie of optimalisatie van Dynamics NAV.

Neem contact met ons op:

 

+31 (0)85 0466060

of stuur ons een bericht