• nl
  • en
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Referenties

NAVConsultants is onderdeel van SucceedIT. SucceedIT is uw expert op het gebied van Dynamics 365 Busines Central, Dynamics NAV, Business Intelligence en EazyStock voorraadoptimalisatie. Met trots laten wij u hier een aantal van onze referenties zien.

“Je hoort veel horrorverhalen over ERP-implementaties. Er is geen enkel moment geweest waarop ik dacht van: oh jee, daar gaan we”

 

Max Guitar maakte gebruik van een oudere versie van Microsoft Dynamics NAV. Zij stonden voor een keuze: wat gaan we doen? Een goed moment om even stil te staan en de vraag te stellen: worden de huidige bedrijfsprocessen nog wel goed ondersteund? Een doordachte aanpak resulteert in een succesvolle ERP implementatie.

Lees Meer

“NAVConsultants is pragmatisch en een betrouwbare partner voor de toekomst”

 

NAVConsultants verzorgde voor Robot Vloerverwarming de upgrade van NAV en de implementatie van Eazystock, onze met Dynamics NAV geïntegreerde oplossing voor voorraadoptimalisatie. De managementrapportages realiseren zij inmiddels met Power BI. Hiervoor is er vrijwel geen maatwerk nodig geweest.

Lees meer

“Met de combinatie van Microsoft Dynamics NAV en EazyStock hebben we nu een internationaal sterke en toekomstbestendige oplossing in huis.”

 

Invicta Watch is een van oorsprong Zwitsers bedrijf, met een ruime ervaring in de productie van horloges. Inmiddels heeft Invicta zich ontwikkeld tot het snelst groeiende bedrijf in deze business. Sinds 1 juni 2017 werkt Invicta met Microsoft Dynamics NAV en EazyStock.

Lees meer

504588a4-fd59-4d34-b037-c95f50ad7345-large (1)
orange-plastics
tencate