• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Optimalisatie Dynamics NAV

Optimalisatie van Dynamics NAV

Veel bedrijven halen lang niet het maximale uit hun Dynamics NAV‑omgeving. Zonde toch? U heeft fors geïnvesteerd, medewerkers hebben veel energie gestoken in de implementatie en de verwachtingen waren hooggespannen.

 

Heeft u na afloop van de implementatie nog eens teruggekeken naar de oorspronkelijke scope en doelstellingen? Evalueert u jaarlijks welke verbeteringen nog doorgevoerd moeten worden? Loopt de factuurverwerking nu echt optimaal? Kunnen de inkooporders en de inkoopprocessen nog beter? Wat doet u met CRM?

Herken de signalen

Soms zit de optimalisatie in de inrichting maar vaak hebben verbeteringen niets te maken met software‑aanpassingen, maar met verandering. Herkent u eén of meerdere van de onderstaande signalen binnen uw organisatie?

 

  • Problemen met factuurverwerking of facturen worden nog steeds handmatig verwerkt
  • Veel vragen over financiële transacties en de verwerking
  • Excel lijkt soms belangrijker dan Dynamics NAV
  • Het inkoopproces verloopt niet goed of is slecht ingericht
  • Genereren van mangementinformatie kost uw organisatie veel tijd
  • Het CRM-systeem werkt niet of is niet goed ingericht
  • Contact‑, leverancier‑ en artikelgegevens zijn vervuild
  • Productie en WMS-modules lopen niet lekker
  • Medewerkers beschikken niet over een eigen dashboard met de belangrijkste menu’s, taken en notities

 

Dan kan een goede analyse en een optimalisatieslag een uitkomst zijn voor uw organisatie. Verandering van werkwijze, het maximale halen uit uw Dynamics NAV‑omgeving, daar gaat het om!

barcodescanning Tasclet Factory

Add-ons

 

Er zijn diverse add-ons beschikbaar waarmee u nog meer uit uw Dynamics NAV omgeving kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan document management, orderportalen, scannings oplossingen, b2b webshops of applicaties voor voorraadoptimalisatie. Waarom zelf bouwen als er bewezen oplossingen zijn die eenvoudig aan uw ERP-gekoppeld kunnen worden? Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en implementeren deze add-ons voor u.

Lees meer

Optimalisatie en Add-ons wat levert het op?

Voornamelijk rust in uw organisatie!  Door efficiënt gebruik te maken van de juiste mogelijkheden van Dynamics NAV voor u organisatie creëert u rust. Medewerkers beschikken over de uiste tools om hun werkzaamheden uit te voeren. Dat alleen al levert een enorme tijdsbesparing op.  Door slim gebruikt te maken van bijvoorbeeld extensions voor het automatisch inlezen van facturen,  neemt u ook nog kleine ergernissen bij de gebruikers weg.

 

NAVConsultants kent de markt en de aanbieders van de juiste uitbreidingspakketten en add-ons. Wij adviseren over het gebruik en implementeren alleen bewezen oplossingen. Wij analyseren of ‘oud’ maatwerk kan worden vervangen door bestaande functionaliteit. Als er dan toch nog aanvullende functionaliteit nodig is, realiseren we die door maatwerk zoveel mogelijk buiten het ERP-hart te houden. Daarmee blijft de kern van het ERP-systeem intact en wordt de functionaliteit waar nodig aangevuld met specifieke apps. Hetzelfde geldt voor de interfaces met externe systemen. Daarvoor kijken we of die eenvoudiger kunnen worden gerealiseerd met de nieuwste API’s.

Onze aanpak

Kennismaken en inventarisatie

Kennismaken en inventarisatie

Onze aanpak is persoonlijk. Wij werken zoveel mogelijk op locatie om feeling te houden met uw onderneming en uw business.

Analyse-dag

Analyse-dag

Bij de start gaan we eerst samen zitten en bespreken met u de knelpunten en mogelijke oplossingen.

Roadmap

Roadmap

Welke richting gaan we samen op en waar willen we uiteindelijk uitkomen? We stellen samen een roadmap op.

Voorstel / offerte

Voorstel / offerte

Onze offertes zijn duidelijk en transparant. Zo weet u wat u kunt verwachten en voorkomt u onverwachte kosten.

Uitvoering

Uitvoering

We bepalen samen deelprojecten. U blijft in controle en bepaald wanneer welk project uitgevoerd wordt.

Evaluatie

Evaluatie

Het is belangrijk om van elkaar te leren, regelmatig evalueren wij de voortgang van een project of uitkomst van een project met u.

Over NAVConsultants

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NAVConsultants is zeker geen traditionele Dynamics NAV leverancier. Wij zijn niet afhankelijk van het verkopen van licenties, het leveren van eigen gemaakte modules of het realiseren van maatwerk. Wij zijn een netwerk organisatie, gespecialiseerd in Dynamics NAV met brede kennis van bedrijfsprocessen en ERP voor handels- en productiebedrijven. Uw partner voor implementatie, herimplementatie of optimalisatie van Dynamics NAV.

Neem contact met ons op:

 

+31 (0)85 0466060

of stuur ons een bericht

Meer over…

 

DYNAMICS NAV     UPGRADES     DYNAMICS BUSINESS INTELLIGENCE      CONSULTANCY      DYNAMICS 365