• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365

Weten hoe u Dynamics 365 Business Central uitrolt binnen uw organisatie? Met ‘DynamicsOnline’ zorgen wij voor de volledige implementatie van een cloud based Dynamics 365 omgeving.

 

Met deze dienstverlening helpen wij organisaties om Dynamics 365 Business Central uit te rollen. Dynamics 365 is een volledige cloud based ERP-oplossing. Deze cloudoplossing is gebaseerd op het al bestaande Microsoft Dynamics NAV en volledig geoptimaliseerd voor bedrijven van 1 tot 250 medewerkers.

Volledige ondersteuning voor Dynamics 365

Met DynamicsOnline zorgen wij dat bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Dynamics 365. Dat begint met de implementatie en loopt door tot en met de support, updates en uitbreidingen.

 

De voordelen van DynamicsOnline op een rij:

  • Hulp bij de keuze van het juiste Dynamics-365-pakket
  • Een maatwerk migratieplan
  • Extra functionaliteit met onze Apps
  • Tijdige updates en upgrades

Bekijk onze speciale website: DynamicsOnline


Dynamics 365 Business Central is gelanceerd om dingen simpel te houden voor uw bedrijf. Het biedt het beste dat Microsoft heeft. De kracht, veiligheid en softwareontwikkelingen van Windows en de bekendheid van een Office 365 omgeving met sterke, nieuwe tools. Kort samengevat Dynamics 365 Business Central + Dynamics CRM + Office 365 + uw bestaande netwerk in één schaalbaar pakket.  Lees ook het E-book Slim digitaliseren met ERP-software op Dynamicsonline.nl. 

Naar Dynamicsonline.nl

Gebruikersplatform Dynamics 365 Business Central

Via deze LinkedIn groep informeren wij u graag over de meest recente ontwikkelingen rond Dynamics NAV en de transitie naar Dynamics 365 Business Central. U kunt hier vragen te stellen, kennis uitwisselen, ervaringen delen en u ontvangt natuurlijk het laatste nieuws. Lid worden is gratis, eenvoudig en geheel vrijblijvend.

 

Word Lid