• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de nieuwe naam voor Dynamics NAV. Wij helpen bedrijven om Dynamics 365 Business Central uit te rollen. Dynamics 365 is een volledige cloud based ERP-oplossing  en volledig geoptimaliseerd voor bedrijven van 1 tot 250 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in zowel compleet nieuwe implementaties als updates van oudere NAV-versies naar Business Central.

Volledige ondersteuning voor Dynamics 365

NAVConsultants biedt volledige ondersteuning zodat bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dat begint met de implementatie en loopt door tot en met de support, updates en uitbreidingen.

Dynamics 365 Business Central is de allernieuwste alles-in-een bedrijfsoplossing van Microsoft. Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft de volgende modules:

Boekhouding – CRM – Inkoop – Verkoop – Productie – Services – Projecten – Voorraadbeheer

Velzart

VelzArt vlot live met Dynamics 365 Business Central

 

“NAVConsultants (een label van SucceedIT) gaat net als wij voor de nieuwste technologie, doet het zonder maatwerk en met transparante prijsafspraken. Dat gaf ons vertrouwen.” – Bart van Velzen (directeur van VelzArt)

Lees meer

Cloud-Based en volledige integratie met Office 365

Dynamics Business Central en Office 365Microsoft Dynamics 365 Business Central is volledig geïntegreerd met de bekende Office producten. Office 365 brengt alle informatie bij elkaar in een vertrouwde en veilige omgeving zodat het toegankelijk is voor iedereen binnen het bedrijf. Het bewerken en delen van documenten, agenda’s en andere tools maakt samenwerken met collega’s en relaties makkelijk en overzichtelijk.Office 365 brengt de apps van Word, Excel, Powerpoint, Access, Outlook, Exchange, Teams, Skype, SharePoint, OneNote, OneDrive en Yammer, online samen tot een zeer complete set tools om al je werkprocessen mee te verbeteren.

 

Business Central is altijd en overal te gebruiken. Met de Business Central app voor IOS of Android hebt je overal en altijd inzicht in al je cijfers en bedrijfsprocessen.

 

30 Dagen geheel vrijblijvend uitproberen

Vraag via ons een Free Trial aan en ervaar zelf de mogelijkheden van Microsoft Dynamis 365 Business Central.

 

Free trial aanvragen

Speciaal voor kleine bedrijven tot 10 gebruikers: DynamicsOnline


Dynamics 365 Business Central is gelanceerd om dingen simpel te houden voor uw bedrijf. Het biedt het beste dat Microsoft heeft. De kracht, veiligheid en softwareontwikkelingen van Windows en de bekendheid van een Office 365 omgeving met sterke, nieuwe tools. Kort samengevat Dynamics 365 Business Central + Dynamics CRM + Office 365 + uw bestaande netwerk in één schaalbaar pakket.  Lees ook het E-book Slim digitaliseren met ERP-software op Dynamicsonline.nl. 

 

Naar Dynamicsonline.nl

Gebruikersplatform Dynamics 365 Business Central

Via deze LinkedIn groep informeren wij u graag over de meest recente ontwikkelingen rond Dynamics NAV en de transitie naar Dynamics 365 Business Central. U kunt hier vragen te stellen, kennis uitwisselen, ervaringen delen en u ontvangt natuurlijk het laatste nieuws. Lid worden is gratis, eenvoudig en geheel vrijblijvend.

 

Word Lid