• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Dynamics BI

Dynamics BI: de verborgen schatten van managementinformatie

U heeft zich ongetwijfeld al eens verdiept in de diverse rapportagemogelijkheden voor Dynamics NAV.  En mogelijk ook geconcludeerd dat geen van deze oplossingen voldoen aan al uw wensen. Laat staan dat ze betaalbaar zijn voor uw middelgrote organisatie. NAVConsultants vindt en implementeert bewezen Business Intelligence oplossingen voor uw vraagstukken.

 

Onze consultants nemen u graag mee in het ontwikkeltraject van uw dashboards en u bepaalt precies welke KPI’s u op uw dashboards wilt zien. Dus geen out-of-the-box dashboard of oplossing waarmee u eigenlijk niet uit de voeten kunt, maar een oplossing geheel naar eigen wens. Wij zorgen niet alleen dat u een tool heeft die technisch goed werkt, maar dat de oplossing écht werkt voor uw organisatie. Dit doen wij door met u mee te denken en u zo dicht mogelijk te betrekken bij het ontwerpproces.

De noodzaak van operationele rapportages

Veel bedrijven en organisaties onderschatten de noodzaak van goede operationele rapportages. Vaak wordt nog gebruik gemaakt van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Deze worden ook nog eens periodiek achteraf verspreid. Informatie is dus altijd verouderd en meestal ontbreekt de noodzakelijke toelichting.
Met goede rapportages beschikken alle medewerkers over complete real-time informatie. Iedereen is dus altijd volledig geïnformeerd, wat resulteert in een betere dagelijkse bedrijfsvoering.

 

De voordelen:

 

  • Complete informatie inclusief toelichting
  • Realtime en overal beschikbaar
  • Informatie delen binnen én buiten uw organisatie
  • Iedereen is altijd op de hoogte

E-book ‘Versla je concurrentie met Business Intelligence’

Elk bedrijf heeft concurrenten. En dat houdt je scherp. Hoe versla je je concurrent? Met kennis en inzicht. Want dat geeft je de voorsprong die je nodig hebt. En het mooie is: die kennis zit al in je bedrijf . In dit e-book vertellen we je meer. Na het lezen hiervan weet je meer over de kenmerken en mogelijkheden van Business Intelligence voor je bedrijf. Ook lees je meer over onze aanpak. Eén advies geven we je alvast graag: kies zorgvuldig. En ga dus niet over één nacht ijs. 


Download e-book

E-book Power BI-rapportages

 

Power BI biedt ongekende mogelijkheden om bedrijfsdata te analyseren en te presenteren. Het helpt om de bedrijfsvoering beter te begrijpen en onderbouwde beslissingen te nemen. In dit driedelige e-book helpen de experts van NAVConsultants u optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van Power BI.


Download e-book

Onze aanpak

Kennismaken en inventarisatie

Kennismaken en inventarisatie

Onze aanpak is persoonlijk. Wij werken zoveel mogelijk op locatie om feeling te houden met uw onderneming en uw business.

Analyse-dag

Analyse-dag

Bij de start gaan we eerst samen zitten en bespreken met u de knelpunten en mogelijke oplossingen.

Roadmap

Roadmap

Welke richting gaan we samen op en waar willen we uiteindelijk uitkomen? We stellen samen een roadmap op.

Voorstel / offerte

Voorstel / offerte

Onze offertes zijn duidelijk en transparant. Zo weet u wat u kunt verwachten en voorkomt u onverwachte kosten.

Uitvoering

Uitvoering

We bepalen samen deelprojecten. U blijft in controle en bepaald wanneer welk project uitgevoerd wordt.

Evaluatie

Evaluatie

Het is belangrijk om van elkaar te leren, regelmatig evalueren wij de voortgang van een project of uitkomst van een project met u.

Over NAVConsultants

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NAVConsultants is zeker geen traditionele Dynamics NAV leverancier. Wij zijn niet afhankelijk van het verkopen van licenties, het leveren van eigen gemaakte modules of het realiseren van maatwerk. Wij zijn een netwerk organisatie, gespecialiseerd in Dynamics NAV met brede kennis van bedrijfsprocessen en ERP voor handels- en productiebedrijven. Uw partner voor implementatie, herimplementatie of optimalisatie van Dynamics NAV.

Neem contact met ons op:

 

+31 (0)85 0466060

of stuur ons een bericht