• nl
Vragen? Bel naar: +31 (0)85 0466060
 

Document management en factuurverwerking

Er zijn veel goede oplossingen op de markt voor het digitaliseren van documenten. Te denken valt aan scan-en-herkensoftware voor inkoopfacturen waarmee de boeking en verwerking van facturen sneller gaat, maar ook aan het digitaliseren van declaratiestromen en het volledig digitaliseren van alle output uit Dynamics NAV (Navision).

 

Scan- en herkensoftware

NAVConsultants is ervaren met veel van deze oplossingen die zich al bewezen hebben in de markt. Alle oplossingen kunnen standaard aan NAV worden gekoppeld, vaak zijn ze direct geïntegreerd in NAV als add-on. Geïntegreerde add-ons onderscheiden zich doordat een volledig pakket eenvoudig geïnstalleerd kan worden in een korte implementatietijd.  Voorbeelden hiervan is Blue10 en Document Capture.

 

Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van jouw organisatie. Dat maakt Blue10 jouw ideale assistent op de financiële administratie.

 

Met Document Capture stroomlijn en automatiseer je elke stap van de dagelijkse documentafhandeling – van ontvangst en registratie van een document tot de goedkeuring, het posten en uiteindelijk het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief.

 

Automatische gegevensregistratie

PDF files worden automatisch gedownload vanaf een vooraf ingesteld e-mailadres en verwerkt door gebruik te maken van bekroonde OCR technologie- zonder enige tussenkomst van de gebruiker. Papieren documenten worden gescand door gebruik te maken van een desktop- of een netwerkscanner en volgen dezelfde stroom als PDF files.

Alle relevante informatie in documenten wordt automatisch verplaatst naar de corresponderende velden in Microsoft Dynamics NAV, waardoor inkomende documenten snel en efficiënt worden geregistreerd.

Drag and drop met NavXtender in het Nederlands

NavXtender van Insight Works is een gratis add-on voor Dynamics NAV 2013 tot en met 2018. Hiermee kunt u documenten aan elke Microsoft Dynamics NAV-record koppelen door ze te slepen, oftewel drag and drop. Met NavXtender koppelt u eenvoudig klantorders aan bestellingen, kwaliteitsdocumenten aan ontvangsten, of productspecificaties en handleidingen aan een offerte.

 

Het programma is vanaf nu ook te gebruiken voor de Nederlandse NAV-installatie.
Met NavXtender is het niet nodig om een onafhankelijk document managementsysteem aan te houden. Voeg documenten eenvoudig toe aan uw NAV-records zodat ze toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft. U hoeft dus niet te zoeken en maakt de documenten ook beschikbaar voor andere NAV-gebruikers.

 

SucceedIT heeft in samenwerking met Insight Works een versie in het Nederlands gemaakt. Als u aangepaste pagina’s in NAV heeft, dan zijn enige aanpassingen vereist.

insight works

Navigate Pro

Als gebruiker van Microsoft Dynamics NAV ben je continu bezig met navigeren tussen documenten. Orders, verzendingen, ontvangsten, facturen, creditnota’s, offertes, raamcontracten… Je zou ze in één klik willen kunnen zien.

 

Navigate Pro is een extensie voor Dynamics NAV en Business Central. Het voegt een scherm toe waarmee je vanuit een verkoop- of inkoopdocument direct door kunt klikken naar alle gerelateerde documenten. De volledige boekingsgeschiedenis van een offerte tot een verzending, factuur en eventuele creditering en retourontvangst of -verzending is te zien.

navigate pro